Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، آفتاب مستقیم می‌تابد بر آسفالت خیابان و شهر و آدم‌هایش در گرمای سوزان تیرماه ذره‌ذره در حال ذوب شدن هستند. زن چادر مشکی‌اش را بر روی صورتش سایه‌بان کرده است و به سمت ایستگاه تاکسی فلکه ساعت حرکت می‌کند.

تاکسی‌های زرد به همراه خودروهای شخصی در نوبت سوار کردن مسافر ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زن مسیرش را می‌گوید. راننده‌ میانسالِ یکی از ماشین‌ها که در سایه‌ی کم رمق دیوار نشسته است، در حالی که بطری آب‌معدنی را روی صورتش خالی می‌کند. با صدایی بلند می‌گوید: کرایه هر نفر از فلکه ساعت تا گلستان 20 هزار تومان است.

زن روی ترش می‌کند، زیر لب چیزی می‌گوید و به ناچار سوار می‌شود. او هم همانند هزاران مسافری که روزانه برای تردد از تاکسی‌های خطی استفاده می‌کنند، از وضعیت کرایه‌ها در اهواز ناراضی است. در مسیر‌های دیگر سطح شهر نیز نرخ کرایه تاکسی‌ها افسار پاره کرده است و بر این امر نظارتی وجود ندارد.

قیمت‌های دل‌بخواهی

یکی از شهروندان اهوازی که هر روز برای عزیمت به محل کار از تاکسی‌های خطی استفاده می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: قبلا سالی یک بار کرایه‌ها افزایش پیدا می‌کرد اما در سال جدید پس از گذشت حدود سه ماه، دوبار کرایه‌ها بالا رفته است.

وی افزود: هر بار هم که با سازمان تاکسی‌رانی تماس می‌گیریم، می‌گویند راننده‌ها حق افزایش کرایه‌ها را ندارند اما اقدام بازدارنده‌ای هم در این خصوص وجود ندارد. گویی قیمت‌ها دل‌بخواهی و باری به هر جهت است.

یکی از شهروندان شهرستان کارون نیز که ساکن منطقه کوت‌عبدالله است، به خبرنگار فارس گفت: کرایه مسیر چهارراه نادری تا کوت‌عبدالله قبل از عید پنج هزار تومان بود که در فروردین‌ماه به هفت هزار تومان و در خردادماه به 10 هزار تومان افزایش پیدا کرد.

وی افزود: اگر این کار خلاف است، سازمان تاکسی‌رانی باید نرخ‌نامه‌های مصوب را در ایستگاه‌‌های تاکسی خطی نصب کند تا جلوی افزایش خارج از ضابطه کرایه تاکسی در شهر گرفته شود.

اراده‌ای برای رفع مشکل وجود ندارد

شهروند دیگری که ساکن منطقه گلستان اهواز است در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه مسائل و مشکلات شهر رها شده‌ و اراده‌ای برای رفع آنها دیده نمی‌شود، گفت: کرایه تاکسی از گلستان تا بولوار ساحلی در اسفندماه سال گذشته 5 هزار تومان بود.

وی با اشاره به افزایش ماهی یک‌بار کرایه تاکسی در اهواز، بیان کرد: در فروردین‌ماه امسال کرایه این مسیر هفت هزار تومان شد و یکماه بعد نیز به 10 هزار تومان افزایش پیدا کرد.

رانندگان کولر روشن نمی‌کنند

یکی دیگر از شهروندان اهوازی که مجبور به تردد هر روزه در مسیر سه‌راه خرمشهر تا کمپلو است، به خبرنگار فارس گفت: دیشب کرایه این مسیر 5 هزار تومان بود اما امروز مجبور شدم که هفت هزار تومان پرداخت کنم. چطور ممکن است کرایه یک شبه دو هزار تومان زیاد شود.

وی با بیان اینکه رانندگان در این گرمای طاقت‌فرسا حاضر به روشن کردن کولر نیستند، افزود: اگر هم مسافر اصرار به روشن کردن کولر داشته باشد، از او کرایه اضافه می‌گیرند.

تاکسی‌های اهواز فرسوده است

طی سال‌های گذشته تعدادی خودروی پلاک اروندی در راستای نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی به سازمان تاکسیرانی کلانشهر اهواز اختصاص یافت که امروز اثری از آنها نیست. یکی از رانندگان تاکسی خطی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این باره گفت: یکسری افراد این خودروها را گرفتند و سپس ناپدید شدند.

از بسته‌های حمایتی رانندگان هم خبری نیست

یکی دیگر از رانندگان تاکسی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: طرح بسته‌های حمایتی رانندگان تاکسی که دولت مصوب کرده در اهواز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: از رانندگان تاکسی در خوزستان هیچ حمایتی نمی‌شود و این در حالی  است که در استان‌های دیگر تاکسی تعمیرگاه اختصاصی دارند و به آنها لوازم یدکی، روغن و لاستیک تعلق می‌گیرد.

یکی دیگر از رانندگان تاکسی که تمامی درآمد خانواده را از این راه تامین می‌کند، اظهار کرد: شرایط کار در خوزستان به دلیل گرمای هوا اسفناک است. از سوی دیگر استهلاک ماشین نیز در این شرایط اقلیمی بسیار بالاست و چاره‌ای جز تحمل نداریم.

وی با بیان اینکه اعلام نرخ‌نامه جدید خواست رانندگان نیز هست، گفت: دو سه سالی است که نرخ‌نامه‌ای از سوی تاکسی‌رانی اعلام نشده است و با این وضعیت اقتصادی مردم انتظار دارند که با همان کرایه‌های قبلی رفت‌وآمد کنند.

نرخ‌نامه سازمان تاکسی‌رانی مربوط به سال 1399 است

نگاهی به پورتال سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی‌رانی شهرستان اهواز نشان می‌دهد که انتشار نرخ‌نامه‌های مصوب تاکسی‌رانی در این پورتال مربوط به سال 1399 است و پس از آن هیچگونه به روز رسانی در قیمت‌ها انجام نشده است.

این در حالی است که نرخ‌نامه‌های جدید باید همه ساله توسط شورای شهر به عنوان مرجع تغییر نرخ کرایه تاکسی‌ تعیین شود و سپس با تایید فرمانداری کرایه قانونی هر شهر به صورت رسمی به رانندگان و افکار عمومی اعلام شود.

اجرای نرخ‌نامه جدید در اوایل مرداد‌ماه

آیت حمیدی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این زمینه گفت: مراحل استخراج کرایه خطوط تاکسیرانی و تدوین و نرخ‌نامه جدید به تعداد ١١٤ خط تدوین و به تایید اعضای هیات مدیره این سازمان رسیده است.

وی افزود: اما برای اجرایی شدن آن، احتیاج به طی شدن مراحل قانونی نظیر تصویب در صحن علنی شورای اسلامی شهر اهواز، سپس بررسی و تایید در هیات تطبیق فرمانداری شهرستان دارد.

حمیدی بیان کرد: این امیدواری وجود دارد که طی روزهای آینده این دو مرحله نیز انجام و نرخ‌نامه جدید خطوط تاکسیرانی کلانشهر اهواز از ابتدای مرداد ماه سال جاری اعلام و اجرایی شود.

پیگیری خبرنگار فارس برای مصاحبه با سیاوش محمودی رئیس شورای اسلامی شهر اهواز در این خصوص حاصلی در برنداشت. در عین حال سید ناصر مهداوی رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر اهواز نیز حاضر به گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار فارس نشد.

فروردین‌ماه امسال نیز خبرگزاری فارس در گزارشی به افزایش بی‌حساب‌وکتاب کرایه تاکسی در اهواز و سکوت مسئولان در این زمینه پرداخته بود چرا که عدم وجود نرخ‌نامه مصوب ضمن اینکه سبب به هم ریختگی در معادلات زندگی شهری می‌شود، تبعات نامتعارفی را در زندگی اجتماعی افراد بر جای خواهد نهاد.  

 انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش کرایه تاکسی تاکسی های خطی گفت وگو با خبرنگار فارس رانندگان تاکسی خبرنگار فارس گفت نرخ نامه جدید سازمان تاکسی نرخ نامه کرایه تاکسی تاکسی رانی هزار تومان شهر اهواز کرایه ها تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رییس‌السادات صبح سه‌شنبه در نشست منطقه دو نظام‌های بهره‌برداری که به میزبانی استان فارس در حال برگزاری است گفت: نشست‌های منطقه‌ای و انجام بازدید کارشناسی در استان‌های مختلف سبب افزایش تعاملات و انتقال تجربیات شده و انتظار می‌رود انجام فعالیت‌ها به صورت شبکه‌ای از سطح ملی تا شرکت انجام شود تا شاهد افزایش قدرت و موفقیت بیش از پیش در اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی‌های تولید باشیم.

مدیرکل دفتر نظام‌های بهره‌برداری سازمان تعاون روستایی ایران با بیان اینکه افزایش تعاملات، تبادل تجربیات و اطلاعات راهی مؤثر برای هم افزایی در توانمندسازی نظام‌های بهره‌برداری محسوب می‌شود ادامه داد: اجرای الگوی نظام‌های بهره‌برداری در بخش کشاورزی برای افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک امری ضروری است؛ بنابراین باید به این حوزه توجه ویژه‌ای شود.

گفتنی است مسؤولان نظام بهره‌برداری و مدیران عامل استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد در دومین روز از حضور در استان فارس از پروژه‌های شاخص شبکه تعاونی تولید روستایی فارس از جمله مجتمع انباری شهید سردار سلیمانی بازدید کردند.

کد خبر 6099293

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تاریخ دقیق افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ وزیر کار درباره رقم حقوق بازنشستگان چه گفت؟
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • خوزستانی‌ها در انتهای جدول؛ اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر ایران افتاد
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد